19 mai 2016

Primii pasi rochia de mireasa ?

Cum alegem rochia de mireasa?

Unele persoane o visează încă de la vârste fragede, altele o caută zi de zi în magazine încercând să ajungă într-un final la acea rochie perfectă; o rochie perfectă care face o femeie să strălucească, un material care se amestecă cu pielea viitoarei soții, într-o seară de vis. Este oare ușor? Nicidecum! Uneori, chiar și aceste făpturi minunate, femeile, au nevoie de ajutorul experților. Cum alegem rochia de mireasă este de fapt o aventură prin magazine, zile lungi de căutări printr-o gamă uriasă de modele și tipuri de material.

•    Când se poate transforma totul în chin?


În momentul în care imaginația ta nu se potrivește cu ceea ce găsești în magazine. De aceea, în clipa în care am pornit în căutarea unei rochii de mireasă trebuie să ținem cont nu numai de viziunea personală asupra rochiei, ci și de croiala acesteia. Să nu uităm însă de forma corpului nostru și de faptul că o haină ne poate face să strălucim, or la fel de ușor ne poate dezavantaja.  De exemplu, acea rochie de mireasă nepotrivită va accentua exact lucrurile pe care nu ți le dorești a fi accentuate.
Ești o femeie mignionă? Absolut adorabil!  Dar hai să ținem cont de anumite principii vechi de când lumea. Ai nevoie de o rochie care oferă acea senzație de alungire a corpului tău. Câteva kilograme în plus? Indicat ar fi plimbarea până la o sală de sport înainte de ziua cea mare, însă cum știm că timpul aleargă mai repede decât însuși ghepardul, îți propunem să cauți în magazine acele rochii care estompează volumul. Pare magic, așa este? Să dai impresia că ești mai înaltă, mai slabă, mai scundă…
Totul este posibil atunci când suntem îndrumate de specialisti către rochia perfectă. Și pentru că știm că este dificil, am ales să prezentăm tipuri de rochii care se potrivesc anumitor conformații, anumitor trupuri. Cu siguranță modelele sunt extrem de variate, dar există și în acest domeniu cinci tipuri principale de rochii care stau la baza piramidei.
•    Tipul „A”
Sună ciudat? Litera A se află la începutul alfabetului și multe studii au arătat că este cea mai des întâlnită. Analogia cu rochiile de mireasă de tip „A” este foarte potrivită în acest caz, întrucât acest tip este cel mai des întâlnit. Urmărește discret formele corpului și din punctul în care materialul a ajuns la talie, acesta coboară până la podea făcând trimitere către litera A.
Mignionă, slabă, plinuță- sau pufoasă, mult prea înaltă…în cazul acestui tip nu contează atât de mult, deoarece este potrivit oricărui tip de siluetă.
Tipul „A”
•    Rochia dreaptă
Dragele noastre mignione, această rochie este modelul perfect pentru voi! Într-un moment sunteți mai scunde, apoi, după ce îmbrăcați rochia dreaptă oferiți impresia de alungire a corpului.
Bineînțeles, acest tip de rochie se mulează perfect și pe corpul unei femei înalte și suple. Fiecare detaliu este evidențiat prin intermediul acestui model. El trasează linii fine din partea de sus a corpului până aproape de gambe, ori alunecă timid din dreptul coapselor.
Am spus că evidențiază detaliile? În acest caz, domnițele noastre dragi care se luptă cu acele kilograme în plus să elimine din listă acest tip. Cu siguranță există rochia perfectă în lista noastră de tipuri principale!
•    Rochia de bal
Cine nu a visat în copilărie această rochie? Toate prințesele îmbată privirile celorlalți în acest tip de rochie. Fixată în partea de sus a corpului, aceasta aduce aminte de rochia de tip „A”, or în cazul nostru fusta este mult mai largă și mai voluminoasă. Miresele înalte aici sunt chemate la apel! Șoldurile fine și topul strâns perfect vor aduce la lumină prințesa din interior! Acest model de rochie nu este recomandat femeilor mici de înălțime. De ce? Fiind atât de voluminoasă în partea de jos, stimatele doamne ar putea da senzația că rochia le înghite, le ascunde.
rochie mireasa de bal
•    Rochia de mireasa sirenă și rochia „trompetă”
Am ajuns la mijlocul căutărilor noastre, al treilea tip ne va învăța, de asemenea, cum alegem rochia de mireasă. Haideți să ne imaginăm împreună o sirenă, dar haideți să ne-o imaginăm la malul mării, atinsă de soarele cald dintr-o zi de vară. Vizualizăm formele corpului ei cu precizie acum și putem să facem o analogie cu acest tip de rochie. Mulată în partea de sus a corpului, rochia de tip sirenă se întinde până în dreptul genunchilor și este perfectă pentru femeile care au silueta în formă de clepsidră.
rochii mireasa tip sirena
Acum că am încheiat exercițiul nostru de imaginație, ce înseamnă rochia de tip „trompetă”? Începe la fel ca tipul „sirenă”, topul fiind perfect lipit de sâni, or în momentul în care se întâlnește cu șoldurile aceasta nu mai este mulată.
•    Rochia „Imperiu”
Talie de viespe? Acest model vine în conturarea visurilor tale! Uneori, talia se identifică încă de sub sâni. Cu o asemenea talie evidențiată, seara magică a nunții va fi cu siguranță memorabilă. Fusta nu este voluminoasă și nici nu se onduiește ca în cazul tipului „sirenă”, mai sus menționat. În cazul rochiei de tip „Imperiu”, fusta este în genere dreaptă, sau urmărește să semene cu litera A.
rochii mireasa Imperiu
Am prezentat mai sus tipurile de rochii, însă haideți să trecem împreună acum prin câteva probleme pe care le întâmpină fiecare viitoare mireasă.

CUM ALEGEM ROCHIA DE MIREASĂ DACĂ…

1.    Ești o mireasă cu sânii prea mari
Mulți bărbați ar spune că nu există sâni prea mari, dar știm că există femei la care căutarea sutienului potrivit necesită foarte multă răbdare. Pentru că știm cât este de greu pentru voi să găsiți ceva care să nu vă asemene cu un balon, vă propunem corsetul în formă de V, sau oval. Materialul este, de asemenea, extrem de important. Textura materialului trebuie să fie rigidă.
2.    Ești o mireasă cu sânii prea mici
Încercăm să surprindem extremele așa că vom oferi sfaturi și pentru acele femei care consideră că au sânii mult prea mici. Ce ar trebui să alegem în acest caz? Rochia pe gât este o alegere potrivită. Putem opta și pentru acele rochii cu spatele gol. În așa fel, sânii vor părea mai mari.
3.    Ești o mireasă cu șoldurile mari
Cu toate că șoldurile poate sunt un pic prea mari, femeile din această categorie sunt pot purta cu mândrie rochia de tip prințesă. Acest model ascunde orice detaliu pe care o femei cu șoldurile mari dorește să le ascundă.
4.    Ești o mireasă cu spatele latÎn cazul acesta, de preferat ar fi să nu alegem o rochie ce dezgolește spatele, ori una care surprinde prin bretele largi. Cum alegem rochia de mireasă? Pentru aceste femei, simplitatea este cheia. Nu este nevoie de un corset complex sau de bretele care să aducă privirea tuturor în dreptul umerilor. Lipsa bretelelor constituie un avantaj, iar decolteul trebuie să fie în forma literei V
5.    Ești o mireasă fără talie
Totul pare atât de dificil în alegerea rochiei de mireasă, însă anumite reguli cu siguranță vor îndruma femeile în această căutare. În cazul în care talia nu este punctul tău forte, rochiile de tip sirenă nu sunt alegerea potrivită. Acestea vor evidenția exact elementul care nu constituie pentru tine un avantaj. Și pentru că știm că îți dorești să strălucești în noaptea nunții, un accesoriu poate ajuta. O eșarfă mare aduce nu numai un plus de eleganță, ci și o conturare armonioasă a întregului trup.
Cu siguranță lucrurile par complicate, însă urmărirea unor principii vechi de când lumea vor aduce mai aproape împlinirea visului oricărei femei ce se află în fața celui mai important eveniment din viața ei. Cum alegem rochia de mireasă este dificil, or această căutare, acest tumult de emoții care traduce perioada din apropierea nunții reprezintă elementele care dau cu adevărat culoare și semnificație.
publicat de: mireasa-perfecta.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu