28 oct. 2015

TENDINTE PANTALONI

In sezonul rece, pe langa clasica stofa, pielea s-a remarcat puternic in tendintele sezonului curet. Desi negrul a fost deosebit de popular pe podium, culorile puternice si-au facut simtita prezenta, culorile metalice dar si imprimeurile.

Daca vrei sa stii ce pantaloni se poarta si ce stiluri sunt la moda in aceasta iarna, inspira-te din cele 5 tendinte majore de mai jos:

Pantaloni toamna-iarna - Pantaloni din piele


Pielea a fost unul dintre cele mai populare materiale, alaturi de blana si tricotaje in sezonul toamna-iarna. Cum pantalonii de piele (din imitatie piele) sunt din nou in topul preferintelor fashionistelor din intreaga lume, ne-am grabit sa selectam cateva modele pe care le vei gasi in Mall-urile apropiate sau le poti cumpara acasa, cu livrare la domiciliu.

Desi cei mai multi designeri s-au focalizat pe negru, sunt si alte culori pe care le poti purta in acest sezon: culorile pamantii, rosu si derivatele bordo si burgund, mov si albastru inchis, verde.

Pantaloni toamna-iarna - Pantaloni clasici cuta pe mijloc

Cuta evidentiata pe mijloc, initial de ordin practic pentru transport si depozitare, a fost reinterpretata in sezonul toamna-iarna. Asa ca daca deranjul calcatului la dunga nu este prea mare tine, iti propun sa adopti varianta clasica a pantalonilor.

Pantaloni toamna-iarna - Pantaloni largi

Una dintre cele mai evidente tendinte in acest sezon, continuandu-se inca din vara, este data de pantalonii largi in stil Marlene Dietrich, fluizi, materiale care curg pe picior si avantajeaza in speciale siluetele inalte. Pot fi purtati cu camasi introduse in pantaloni, pulovere tricotate sau tunici pe gat.

Pantaloni toamna-iarna - Pantaloni pana la glezne

Se pare ca pantalonii au intrat la apa in acest sezon caci taietura se opreste undeva la nivelul gleznei sau mai sus. Indiferent de croiul lor, skinny, drepti, largi, vei observa numeroase modele cu taietura scurta. Sunt o modalitate excelenta de a-ti arata gleznele feminine intr-o pereche de stiletto sau botine decupate.

Pantaloni toamna-iarna - Pantaloni cu talie inalta

Talia inalta este o tendinta care se continua din sezonul trecut dupa ce s-a bucurat de un real succes. Pantalonii acestui sezon au talia din ce in ce mai inalta, sunt eleganti si foarte sic, indiferent de croiul acestora, talia inalta subtiaza si alunge silueta. Sunt convinsa ca te vei grabi sa adopti acest aer usor retro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu