5 feb. 2017

Gențile micro: cum le poartă celebritățile

Gentile micro ale celebrităților




Gențile micro sunt un adevărat must have în acest sezon. Da, ați auzit bine, gențile micro se vor purta mult în acest sezon. Ele sunt foarte trendy. Sunt genți atât de mici încât nu încape în ele nici telefonul mobil. Cu toate acestea, sunt genți foarte chic. Celebritățile momentului au fost atrase de această tendință și au inclus-o cu mult glamour în ținutele lor. Din acest motiv, vreau să vă prezint aceste genți și să vă spun cu le poartă femeile fainoase. Veți vedea că vă vor atrage atenția. 




Cântăreața Taylor Swift poartă o ținută foarte chic, cu această geantă micro de culoare roz pastel ca și accesoriu. Este o stil care atrage atenția tuturor. Tineretul este atras de o astfel de tendință și o poartă constant.taylor-swift-geanta-micro
Haină de blană de culoare roșie, geantă mini de culoare bej și o geantă micro de culoare galbenă. Bloggerița Chiara Ferragni este fidelă acestui accesoriu atât de chic. Ea șia creat o ținută izbitoare și modernă. Nimeni nu-și poate lua privirea de la ea.
chiara-ferragni-geanta-micro
Această ținută pe care o poartă Gigi Hadid este încântătoare. Este o ținută ce poate fi copiată foarte ușor: pantalon skinny de culoare gri, crop top fără sutien, ochelari mari asortați și, bineînțeles, o geantă micro de culoare gri deschis. O ținută foarte potrivită.
gigi-hadid-geanta-micro
Actrița britanică iese în evidență în lumea modei datorită frumuseții sale și datorită faptului că este fidelă ultimilor tendințe. Pentru această ocazie, a ales o fustă colorată, combinată cu o bluză simplă, tocuri cui și ca notă chic, o geantă micro matlasată de culoare roșie.
ashley-madekwe-geanta-micro
Actrița Kaley Cuoco, cunoscută pentru rolul din seria The Big Bang Theory, a unuit tendința braless cu a genților micro, purtând un acest model atât de chic, de culoare verde smarald.
kaley-cuoco-geanta-micro


Actrița și supermodelul Naomi Campbell, este, de asemenea, una dintre adeptele acestei tendințe atât de chic și sofisticate. O ținută all black, cu haină de blană în nuanțe gri și o geantă micro de culoare bleu ciel. Este o ținută foarte potrivită pentru o ocazie specială.

naomi-campbell-geanta-micro
Helena Bordon este una din persoanele cele mai influente din lumea modei, transformând în tendință toate articolele vestimentare cu care se îmbracă. De aceea nu trebuie să pierdeți niciun detaliu din această ținută atât de modernă și elegantă. Uitați-vă bine la geanta micro de culoare roz fucsia pe care o poartă drept accesoriu.
helena-bordon
După cum se poate observa, celebritățil au fost atrase de această tendință și o poartă cu diferite ținute. Voi ce părere aveți despre gențile micro. Vă plac? Ați vrea să vă accesorizați ținutele cu ele? Dacă da, inspirați-vă de la vedete și creați-vă și voi, ținute cu care să atrageți în acest nou sezon de toamnă/iarnă toate privirile asupra voastră. Fiți chic și în pas cu moda așa precum sunt și celebritățile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu