6 ian. 2016

Rochii de mireasă 2016

Rochii de mireasă 2016

Te căsătorești în 2016 și deja găsirea și alegerea rochiei de mireasă îți dă dureri de cap? Pentru a scăpa de durerea de cap, trebuie să fii atentă la tendințele de rochii de mireasă din 2016. Care sunt tendințele? Îți voi spune în acest articol. 

Rochiile de mireasă 2016 pe care le-am prezentat principalele firme din sectorul nupțial, sunt modele foarte interesante. De la modelele în stil feminin și sofisticat decorate cu detalii îndrăznețe, la modele care scot silueta în evidență sau au detalii șic care fac ca fiecare creație să fie unică. În cele de urmează vei vedea rochii de mireasă cu mânecă lungă, versiuni asimtrice sau cu broderie stil tatuaj, colorate… Sper să-ți placă și printre ele să o găsești pe ea, rochia de mireasă perfectă pentru tine. 
Rochii de mireasă cu mânecă lungă
Rochiile de mireasă cu mânecă lungă ies în evidentă între noile propuneri. În colecția Pronovias 2016 există diverse modele de acest tip, rochii lejere din dantelă sau mătase mikado cu broderii de sus în jos, stil  pe care l-au ales și alte firme precum Rosa Clará, Alexis Mabille, Galia Lahav sau Delphine Manivet, Nicole Spose sau Jenny Packham.

rochie mireasa alexis mabille


rochie mireasa pronovias

Rochii de mireasă asimetrice

Rochiile de mireasă midi și scurte sunt cele care ocupă primul loc în toate liniile nupțiale pentru 2016. Anul 2016 va fi fără îndoială, anul modelelor asimetrice, cu fustele lor caracteristice mai scurte în față și mai lungi în spate. Modele de acest tip apar în colecțiile Yolan Cris, Lazaro, David Fielden, Justin Alexander sau Ralph Russo.
rochie mireasa david fielden
rochie mireasa justin alexander
rochie mireasa ralph russo

Rochii de mireasă cu broderie stil tatuaj

Rochiile de mireasă cu broderie stil tatuaj revin în forță în 2016. Sunt modele îndrăznețe din dantelă cu mânecă lungă, scurtă sau midi, care se bazează pe un efect văzut- nevăzut foarte provocator. Aceste modele sunt dedicate iubitoarelor modei și glamour-ului. Ele sunt în centrul atenției în colecțiile Galia Lahav sau Zaeem Khan. Cele în versiuni midi sau scurte apar în colecțiile Zuhair Murad sau Alessandra Rinaudo.
rochie mireasa galia lahav
rochie mireasa zaeem khan

Rochii de mireasă colorate

Rochiile de mireasă colorate sunt cele mai izbitoare modele de rochii de mireasă în 2016. Dacă modelele albe reprezintă alegerea predilectă a viitoarelor mirese ce caută un model tradițional, propunerile pentru noul an sunt pline de rochii de mireasă în nuanțe, precum șampanie, auriu prăfuit, și, de asemenea, culori mai tari precum turcoaz pe care a purtat-o pe pasarelă Carlo Pignatelli, verde mentă care a ieșit în evidență în colecția Jolie a lui Nicole Spose sau negru care se remarcă în colecțiile Emè di Emè sau Antonio Riva.
rochie de mireasa verde menta
rochie mireasa turcoaz
rochie mireasa alb-negru


 Jumpsuit și costume pentru mireasă

Tendința cea mai originală a anului 2016 va fi aceea care se bazează pe mirese care poartă pantaloni, de la costume cu sacou lung prezentate de Chanel, până la jumpsuit.
jumpsuit mireasa 2016

Sursa foto si text: fashion365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu